Een kantelbare drinkbak voor koeien kopen?

Hoogwaardige Kantelbare RVS Drinkbakken voor Koeien, Rundvee en Melkvee

Bent u op zoek naar de beste drinkoplossing voor uw vee? Onze kantelbare RVS drinkbakken zijn precies wat u nodig heeft. Deze drinkbakken zijn speciaal ontworpen voor koeienrundvee en melkvee, en bieden een duurzame, hygiënische en praktische oplossing voor uw veehouderij.

Het strategisch plaatsen van drinkbakken, ook bekend als waterbakken, speelt een cruciale rol in de waterinname van koeien. Het optimaliseren van de locatie van deze drinkbakken bevordert het natuurlijke drinkgedrag van de koe. Idealiter varieert het aantal koeien dat een enkele drinkbak bedient tussen de 10 en 15. De drinkbak moet op een hoogte tussen de 60 en 90 cm worden geplaatst, een hoogte die het voor een dorstige koe gemakkelijk maakt om te drinken, waardoor ze sneller en gemakkelijker van de drinkbak gebruik zal maken. Het correct gebruiken van een drinkbak voor koeien draagt aanzienlijk bij aan hun gezondheid en helpt zo de melkproductie te verbeteren.

Onderstaande video's geven het gebruiksgemak weer van een kleine en grote kantelbare waterbak 

Waarom kiezen voor onze Kantelbare RVS Drinkbakken?

Onze kantelbare RVS drinkbakken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie. De kantelfunctie maakt het gemakkelijk om de drinkbak schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van uw vee. De kantelbare drinkbak zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen;

1. Afmeting kantelbare drinkbak 20 Liter

Hoogte: 350mm

Breedte: 650mm

Lengte: 470mm

2. Afmeting kantelbare drinkbak 157,5 Liter

Hoogte: 400mm

Breedte: 510mm

Lengte: 1320 mm

3. Afmeting kantelbare drinkbak 247,5 Liter

Hoogte: 400mm

Breedte: 510mm

Lengte: 1980mm

Voordelen van Kantelbare RVS Drinkbakken voor Koeien, Rundvee en Melkvee

De condon kantelbare rvs drinkbakken zijn ontworpen als een praktische en duurzame oplossing voor het voorzien van water aan uw vee. De belangrijkste voordelen zijn:

-Materiaal: De drinkbak is gemaakt van roestvrij staal, wat duidt op duurzaamheid en weerstand tegen corrosie. En rvs is eenvoudig schoon te maken.  

-Kantelbare functie: De kantelfunctie maakt het mogelijk de drinkbak gemakkelijk te legen en schoon te maken. Dit is een praktisch ontwerpelement dat het onderhoud en de hygiëne vereenvoudigt en ervoor zorgt dat de drinkbak efficiënt kan worden ververst.

-Eenvoudig Montagesysteem: De drinker wordt geleverd met een eenvoudig montagesysteem, waardoor het gemakkelijk te installeren is aan de wand. 

-Capaciteit: De kantelbare waterdrinkbakken zijn in drie verschillende afmetingen te verkrijgen. De grootste drinkbak kan een aanzienlijke hoeveelheid water voor het vee aanbieden. 

-Veelzijdigheid: De drinkbak kan voor verschillende soorten vee worden ingezet.

 

Kantelbare-RVS-drinkbak-ideaal-voor-melkvee  Vlotter-rvs-kantelbare-drinkbak-voor-drinkwater-vee

Kantebare-rvs-drinkbak-20-liter-voor-koeienCondon-Super-Stainless-Tip-Over-Drinker

Voor meer informatie, neem contact met ons op via ons Contactformulier

Bent u geïnteresseerd in onze kantelbare RVS drinkbakken voor koeien, rundvee of melkvee? Neem dan gerust contact met ons op. Of ga naar ons contactformulier.

Of stel uw vraag via whatsapp of per tel, 0631778590. 

 

Artikelomschrijving

Condon Kantelbare Rvs Drinkbak 20 Liter

Condon Kantelbare Rvs Drinkbak 20 Liter 

De Condon Kantebare Rvs drinkbak is een praktische en duurzame oplossing voor het voorzien van water aan uw vee. De rvs...